Редактор: e-mail: кадър: Фейсбук/Премиерът Бойко Борисов обясни мнението си по отношение на

...
Редактор: e-mail: кадър: Фейсбук/Премиерът Бойко Борисов обясни мнението си по отношение на
Коментари Харесай

Борисов: Проблемът е, че много хора карат COVID-19 леко и затова 50 % са против мерките. Аз го изкарах много тежко

Редактор: 

e-mail: 

кадър: Фейсбук/

Премиерът Бойко Борисов изясни мнението си във връзка с цялостното затваряне на страната поради коронавирус рецесията във видео във Facebook. Пред представителите на НОЩ той сподели, проблемите са два – от една страна половината българи са срещу ограниченията, въпреки това здравната ни система е в тежко положение.

„ Проблемите ни са два. Голяма част от хората го карат доста леко. Минават две седмици, връщат се и споделят на своите другари, съседи сътрудници: „ Много леко мина “ и отиват да работят. Считат, че са оздравели към този момент и им се поставя естествения живот. Затова 50 % или там някъде споделят, че са срещу ограниченията “.

От друга страна Борисов вижда образеца на други страни, където е въведен локдаун незабавно. „ Здравната ни система героично се бори “, акцентира министър председателят и даде образец с броя на оздравелите.

„ Аз го изкарах доста тежко. Още не съм се възстановил “, призна Борисов. От думите му не стана ясно дали той е последовател на въвеждането на по-строги ограничения против ковид или не.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР